Транскордонне співробітництво регіону та його вплив на регіональний фінансовий ресурс територіальних громад Волині - Кулай, Аліна Василівна; Kulaj, A. V. (ІРД НАН України, 2012)
Scientific and theoretical aspects of transborder cooperation in Ukraine are outlined; the programs of international partnership of Volyn region and their influence on forming of financial resources of villages, settlements and towns are analyzed. Розглянуто науково-теоретичні аспекти транскордонного співробітництва в Україні, проаналізовано програми міжнародного партнерства Волинської області та їх вплив на формування фінансових ресурсів територіальних громад сіл, селищ і міст області.
Transborder Cooperation and its Impact on Regional Financial Resources of the Territorial Entities of Volyn.
Keywords: transborder cooperation; territorial communities; socio-economic development; budget; intergovernmental fiscal relations; транскордонне співробітництво; територіальні громади; соціально- економічний розвиток; бюджет; міжбюджетні відносини