Етапи становлення української національної ідентичності - Тиский, Михайло Григорович; Tyskyi, Mykhailo H. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті досліджується процес становлення української національної ідентичності в контексті сучасних теорій націоналізму. The article studies the process of Ukrainian national identity development.
Stages of Ukrainian National Identity
Keywords: етнос; нація; націоналізм; народне християнство; національна ідентичність; ethnos; nation; nationalism folk; Christianity; national identity