Цивільне право України (особлива частина) - Самчук-Колодяжна, Зінаїда Федорівна; Samchuk-Kolodyazhna, Z. F. (My University, 2013)
Програма нормативної навчальної дисципліни «Цивільне право України (особлива частина)» укладена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів за напрямком право, спеціальності правознавство. Програма містить тематичний план змістовних модулів з особливої частини Цивільного права України та список рекомендованої літератури.
Keywords: Цивільне право України; особлива частина; програма