Політико-правове вирішення питання про возз’єднання західноукраїнських земель наприкінці Другої світової війни: сучасне бачення - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (My University, 2011)
У статті розглянуто питання про відповідність нормам чинного на той час міжнародного права дій радянської дипломатії та інших урядових структур, що ставили завданням інкорпорацію Західної України до складу УРСР та СРСР.
Keywords: возз’єднання західноукраїнських земель; Друга Світова війна; історичні передумови; міжнародно-правові засади