Особливості функціонування системи фінансової звітності - Сторожук, Т.; Бестюк, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено особливості функціонування системи фінансової звітності
Keywords: система фінансової звітності; таксономія