Економіка праці та соціально-трудові відносини : методичні рекомендації - Скорук, Олена Володимирівна; Шостак, Людмила Василівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Методичні рекомендації містять питання для самоперевірки знань, приклади розв’язування задач, тестові та практичні завдання для виконання на практичних заняттях, список літератури. Рекомендовано студентам 1 курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за освітньою програмою «Облік і аудит», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» за освітньою програмою «Фінанси і кредит», спеціальності 073 «Менеджмент» за освітньою програмою «Менеджмент», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка підприємства», «Бізнес-економіка», спеціальності 051 «Економіка» за освітньою програмою «Аналітична економіка»
Keywords: праця; трудові ресурси; трудовий потенціал; ринок праці; соціально-трудові відносини; соціальне партнерство