Нанохімія - Смітюх, Олександр Вікторович; Марчук, Олег Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Подано короткий конспект лекцій для засвоєння матеріалу навчальної дисципліни “Нанохімія”. Для студентів другого кваліфікаційного рівня “Магістр” спеціальності 102 Хімія, викладачів хімічних та фізико-хімічних спеціальностей.
Keywords: Коротка історія розвитку нанохімії; Розмірні ефекти; Методи синтезу наноматеріалів; Методи дослідження нанорозмірних систем; Галузі використання нанорозмірних матеріалів; 54-022.532(042.3)