Менеджмент: збірник тестових завдань - Буняк, Надія Михайлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Навчально-методичне видання містить програму дисципліни, тестові завдання до кожної теми, рекомендовану літературу; призначене для самостійної перевірки студентами рівня своєї підготовки при вивченні матеріалів відповідних тем.
Рекомендовано студентам 2 курсу спеціальностей 051 «Соціальні та поведінкові науки», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Keywords: менеджмент; управління