Методичні підходи до оцінки соціальноекономічних систем - Павлов, Костянтин (НУ «Одеська юридична академія», 2024)
Сучасні підприємства, концерни, об'єднання, холдинги, асоціації та корпорації є складними й динамічними соціально-економічними системами. Хоча їм притаманні спільні характеристики, кожна з цих організацій має свої унікальні особливості, деякі з яких важко піддаються обліку і контролю