Оцінка потенціалу аутсорсингу в житловокомунальному господарстві - Гловацький, Михайло Олегович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У магістерській роботі проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку житлово-комунального господарства в Україні. В рамках цього аналізу житлово-комунальне господарство розглядалося як системний об'єкт дослідження. Здійснено класифікацію житлово-комунальних послуг. Розглянуто аутсорсинг як сучасний метод управління господарською діяльністю, досліджено сутність та актуальність аутсорсингу, а також можливості використання аутсорсингу в суспільному виробництві. Оцінено ефективність аутсорсингу інформаційних систем економічних організацій. Запропоновано шляхи розвитку еколого-орієнтованого розвитку житлово-комунального господарства на основі аутсорсингу.
Keywords: Аутсорсинг; екологічний потенціал; екологічний аутсорсинг; житлове господарство; комунальне господарство