Функціональні харчувальні засоби відновлення у видах спорту з проявом витривалості - Яловик, Володимир Трохимович; Яловик, Антон Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У методичній розробці висвітлено основні питання функціонального харчування, відновлення та підвищення працездатності спортсменів до, під час тренування та після закінчення фізичного навантаження. Методична розробка рекомендована студентам факультетів фізичного виховання, інститутів фізичної культури й тим, хто відвідує спортивні секції вищих навчальних закладів І−ІV рівнів акредитації, а також тренерам, спортсменам.
Keywords: функціональні харчувальні засоби відновлення; функціональне харчування; білки; вуглеводи; жири; вітаміни й мінерали; вода; 796:071:613.2(072)