Хімія неорганічна. Змістовий модуль 3 - Смітюх, Олександр; Марчук, Олег; Піскач, Людмила (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні розробки призначені для самостійної підготовки до лабораторних занять з неорганічної хімії здобувачами освіти спеціальностей: 205 – Лісове господарство, 014.15 – Середня освіта (Природничні науки) та 181 – Харчові технології. Їх зміст і структура базуються на програмі навчальної дисципліни «Хімія неорганічна». Методичні вказівки до курсу містять план лабораторного практикуму, основні правила роботи i технiки безпеки в хімічній лабораторії, інформацію про хімічний лабораторний посуд та обладнання, зміст лабораторних експериментів, які виконуються студентами, а також комплекс практичних завдань для контролю знань та приклади розв’язку.
Keywords: неорганічна хімія; 546(072)