Самостановлення як імперативний модус професійної ідентифікації особистості - Вірна, Жанна Петрівна; Virna, Zh. Р. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Ін-т соц. та політ. психології АПН України, 2011)
У статті розкрито зміст самоставлення як імперативного модусу професійної ідентифікації. Показано, що самоставлення в інтегративних характеристиках є детермінувальним мотиваційним фактором професійної ідентифікації, що виражається в комплексі психолого-комунікативних властивостей особистості педагога. The content of self-attitude as imperative modus of pro-fessional identification is disclosed in the article. Self-attitude is proved to be deter-minant motivational factor of professional identification integrally characterizing complex of psychological communicative qualities of a pedagogue personality.
Self-Attitude as Imperative Modus of Professional Identifica-tion of a Personality
Keywords: самоставлення; професійна ідентифікація; педагог; self-attitude; professional identification; pedagogue