Транспортна інфраструктура як чинник розвитку українсько-польських міждержавних відносин - Мандрик, Ірина Петрівна (Центр фінансово-економічних наукових досліджень, 2024)
Розглянуто транспортну інфраструктуру на українсько-польському кордоні
Keywords: транспортна інфраструктура; чинник; міждержавні відносини; [911:339.92]:332.122(477+438)