Забезпечення фінансової безпеки підприємств - Дем’янчук, О.; Лозко, К. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено забезпечення фінансової безпеки підприємств
Keywords: фінансова безпека підприємств; загрози