Збірник тестових завдань - Вишневська, Оксана Антонівна (My University, 2025)
Навчально-методичний посібник призначений для підготовки здобувачів освіти до поточного та підсумкового контролю з освітнього компонента «Польська література у світовому контексті» (періоди Середньовіччя, Ренесансу, Бароко та Просвітництва) відповідно до вимог кредитно-модульної системи. У ньому запропоновано різнорівневі тести, які створені відповідно до досягнень сучасної тестології. Для здобувачів освіти філологічних факультетів закладів вищої освіти.
Keywords: польська література; поезія; проза; бароко; середньовіччя; ренесанс