Тренінг соціальних комунікацій - Крижановська, Зореслава Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчально-методичні матеріали розроблені з метою допомоги студентам у формуванні систематизованих знань про ефективну комунікацію та засвоєння ними основних методологічних і теоретичних засад психологічного тренінгу, оволодінні методами наукового дослідження комунікаційних явищ. Обсяг та зміст курсу є основою для по¬дальшого вивчення студентами інших психологічних і соціальних дисциплін. Фактичний зміст окремих тем та завдань вихо¬дить за межі поданої під час аудиторних занять інформації, що спонукатиме студента до творчого пошуку, розвитку психологічної допитливості. Для студентів денної та заочної форми навчання, викладачів і всіх, хто ціка¬виться психологією.
Keywords: тренінг; соціальні комунікації; психологія; 159.98:316.77(075.8)