Антикризове управління в системі забезпечення економічної безпеки підприємства - Надейко, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено антикризове управління в системі забезпечення економічної безпеки підприємства
Crisis management in the system of ensuring the economic security of the enterprise
Keywords: економічна безпека підприємства; антикризове управління