Методичні підходи до аналізу та оцінювання дієвості системи соціального менеджменту підприємства в аспекті соціальної безпеки - Коленда, Наталія Вікторівна; Шматковська, Тетяна Олександрівна; Kolenda, Natalia V.; Shmatkovska, Tetiana О. (Wydawca: Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2016)
Наведено міркування авторів щодо проблематики методичних підходів до аналізу та оцінювання дієвості системи соціального менеджменту підприємства в аспекті формування соціальної безпеки.
Keywords: система соціального менеджменту підприємства; the system of social management of the enterprise; дієвість; effectiveness; економічна дієвість; economic efficiency; соціальна дієвість; social efficiency; організаційна дієвість; organizational effectiveness