Компоненти тин / пліт у складі фразем діалектного мовлення - Коваленко, Наталія; Kovalenko, Nataliia (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У статті проаналізовано символічне наповнення та просторове поширення фразем із компонентами тин / пліт, які є одними з головних символів української традиційної культури.
Сomponents «Tyn/Plit» (the Fence/Hedge) in the Phrasemes of Dialectal Language
Keywords: фразема; компонент; діалектне мовлення; говір; phraseological unit; component; dialectal language; dialect