Повноцінно розвинена особистість та її здоров’я - Савчин, М. В.; Savchyn, M. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Викладено методологічні положення для аналізу вершинних рівнів розвитку особистості. Представлено цілісну характеристику повноцінно розвиненої особистості, суть загальнолюдських якостей та особливостей її життя в контексті збереження духовного, душевного та фізичного здоров’я. Methodological positions are inlaid for the analysis of vertex levels of development of personality. Integral description of the valuably developed personality is presented, essence of common to all mankind qualities and features of his/her life in the context of maintenance of spiritual, heartfelt and physical health.
Valuably Developed Personality and His/Her Health
Keywords: здорова особистість; духовний потенціал особистості; душевний потенціал особистості; життєвий досвід; життя особистості; стиль життя; загальнолюдські здатності особистості; healthy personality; spiritual potential of personality; heartfelt potential of personality; vital experience; life of personality; lifestyle; common to all mankind personal capabilities