Теорія масової комунікації - Косюк, Оксана Михайлівна (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2022)
У програмі викладено базовий у системі підготовки видавця та журналіста курс “Масової комунікації та інформації”. Посібник висвітлює теоретичні проблеми фаху, містить аналіз найголовніших комунікативних дискурсів, розглядає комунікацію у контексті проблем новітньої цивілізації і культури. Розраховано на студентів спеціальності “Журналістика”.
Keywords: теорія; комунікація; інформація; журналістика; культура; дискурс; 316.776:371.214.115