Формування стратегій розвитку банківської установи - Шевчук, Яна Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено стратегію розвитку державного банку в умовах сучасного економічного середовища, що характеризується високою мінливістю та конкуренцією. Викладено теоретичні та методологічні основи щодо формування стратегій банківської установи. Проведено глибокий аналіз сутності стратегії розвитку банку з урахуванням особливостей структури його управління, визначено ключові чинники, що впливають на ефективність стратегічного менеджменту, застосовано сучасні аналітичні інструменти.
Keywords: стратегія розвитку; державний банк; фінансова діяльність; конкурентоспроможність; інноваційні технології; фінансова стабільність