Історія фізики - Кобель, Григорій Петрович; Головіна, Ніна Анатоліївна; Мартинюк, Олександр Семенович; Савош, Валентин Олексійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Конспект лекцій розрахований для студентів фізичних спеціальностей університетів, які вивчають курс історії фізики. Видання корисне студентам при вивченні загальної фізики, а також вчителям фізики закладів освіти різного типу.
Keywords: історія фізики; Концепція атомістики; Фізичне вчення Платона; Оптика Евкліда; 53(091)(07) І-89