Прикладні задачі на екстремум - Крисак, Карина Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У магістерській роботі досліджується методика вивчення задач на екстремум в шкільному курсі математики. Розглядаються основні методи розв’язування задач на екстремум функції.
Keywords: екстремум; функція; окіл