Агрокліматичні ресурси Волинської області та їх вплив на вирощування сільськогосподарських культур - Потапова, Алла Геннадіївна; Potapova, Alla H. (Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, 2008)
Оцінюються клімат і кліматичні ресурси та їх вплив на формування агропромислового комплексу Волинської області. Визначено ступінь забезпечення сільськогосподарських культур теплом і вологою. Відповідно до природно–економічних умов проведено зонування основних сільськогосподарських культур

Climate and climatic resources and their impact on the foundation of agroindustrial complex of Volyn Region are estimated. The degree of supplying of agricultural plants with warmth and humiditi is defined. Zoning of the main agricultural plants was conducted according to natural and economic conditions.
Agroclimatic resources of Volyn’ Region and their impact on the growing of agricultural plants
Keywords: агрокліматичні ресурси; продуктивність; агроекологічні категорії врожаїв; сільськогосподарське природокористування; район