Комп’ютерне музичне редагування: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Кучерук, Володимир Феофілович; Kucheruk, Volodymyr F. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Комп’ютерне музичне редагування» складена відповідно до освітньо-кваліфікаційної програми підготовки «спеціаліст» напряму (спеціальності) «Музичне мистецтво». Предмет „Комп’ютерне музичне редагування” призначений для навчання студентів комп’ютерного набору партитур (оркестрових, хорових), нот, їх редагування. Робота з комп’ютерною технікою передбачає також створення нових музичних творів за допомогою відповідних програм та синтезатора.
Робоча програма навчальної дисципліни «Комп’ютерне музичне редагування» для студентів за напрямом підготовки 7.02020401 «Музичне мистецтво»
Keywords: редагування; комп’ютерний набір; синтезатор; навчання студентів; створення музичних творів; музичні знаки; музичний інструмент; ключі; знаки альтерації; меню програми