Особливості структури мотивації навчальної діяльності студентів різних спеціальностей в умовах переходу до навчання відповідно до вимог до ECTS - Власюк, Дмитро Петрович; Сержан, Анастасія Анатоліївна; Vlasyuk D. P.; Serzhan A. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті подано результати порівняльних досліджень структури навчальної мотивації студентів різних спеціальностей, які навчаються за різними формами організації навчального процесу. The article presents results of comparative studies of academic motivation of students of different disciplines, enrolled in various forms of educational process
Features Motivation of Training of Students in Different Specialties in the Transition to Training Requirements under ECTS
Keywords: мотивація навчальної діяльності студентів; структура мотивів; мотивация учебной деятельности студентов; структура мотивов; motivation learning activities of students; the structure of motives