Податкова система: конспект лекцій - Матвійчук, Наталія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У навчальному виданні розглянуто теоретичні та практичні засади побудови та функціонування податкової системи, реалізації податкової політики держави, механізму справляння податків та інших обов’язкових платежів.
Рекомендовано студентам економічних спеціальностей.
Keywords: податки; податкова система; 336.221.4(072)