Державні закупівлі: конспект лекцій - Карлін, Микола Іванович (My University, 2023)
Дисципліна «Державні закупівлі» є складовою нормативно-методичного забезпечення навчального процесу для підготовки студентів з спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Предметом вивчення дисципліни є: особливості здійснення державних закупівель в Україні у довоєнний час та після припинення війни Росії проти нашої країни.
Keywords: державні закупівлі; Об’єкти державних закупівель в Україні; використання електронних систем Prozorro; 336(075.8)