Навчальна практика з фармацевтичної ботаніки: флористичний зошит - Сметаніна, Катерина Іванівна (My University, 2023)
Флористичний зошит є додатком до щоденника практики, в якому студенти описують лікарські рослини, які вивчають під час навчальної практики з фармацевтичної ботаніки та узагальненням набутих теоретичних знань й практичних навичок з освітнього компонента. Призначені для самостійної роботи здобувачів освіти ІІ року навчання за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація» другого (магістерського) рівня під час проходження ними навчальної практики з фармацевтичної ботаніки.
Keywords: фармацевтична ботаніка; навчальна практика; ЛРС; лікарська рослина; флористичний зошит; 615.322(07)