Фінансовий аналіз в прийнятті рішень : конспект лекцій - Матвійчук, Іванна Олегівна (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2021)
Конспект лекцій призначено для самостійної підготовки до лекційних та практичних занять студентами другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування».
Keywords: Аналіз бухгалтерського балансу; рух грошових коштів; Аналіз інформації за сегментами; 637.37(072)