Ocena projektów energii odnawialnej w kryteriach zrównoważonego rozwoju - Pobihun, S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Oceniana jest ocena projektów w zakresie energii odnawialnej w oparciu o kryteria zrównoważonego rozwoju
Keywords: energia odnawialnej; kryteriach zrównoważonego rozwoju