Суть та історія регіональної політики ЄС - Федонюк, Сергій Валентинович; Галяс, Віра Іванівна; Fedoniuk, Serhii V.; Halias, Vira I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Параграф навчального посібника, у якому розкрито основні положення регіональної економічної інтеграції, історичні етапи європейської інтеграції, галузеву політику Європейського Союзу, відносини між Україною та ЄС, а також особливості процесів розширення економічної інтеграції. Для студентів-міжнародників і всіх, хто цікавиться європейськими інтеграційними процесами.
Keywords: Європейський Союз; регіональна політика; історія; European Union; regional strategy; history