Обліково-аналітичні чинники формування результативності підприємств - Краєвський, В.; Костенко, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено обліково-аналітичні чинники формування результативності підприємств
Keywords: результативність підприємств; обліково-аналітичні чинники