Організація систем матеріально-технічного забезпечення підприємств на основі інтегрованого логістичного підходу - Бортнік, Світлана Миколаївна; Bortnik, Svitlana M. (My University, 2014)
В статті розглянуто питання організації матеріально-технічного забезпечення підприємств, формування інтегрованих логістичних систем, що забезпечують ефективну взаємодію підприємств при здійсненні процесів МТЗ виробництва. Досліджено принципи, підходи і переваги формування інтегрованих логістичних систем у сфері матеріально-технічного забезпечення підприємств. Доведено, що МТЗ підприємства, організоване на принципах і засадах інтегрованої логістичної підтримки прийняття управлінських рішень дозволить забезпечити економічний ефект і додаткові конкурентні переваги вітчизняним підприємствам. The questions of organization of the enterprises logistical support, forming of the effective integrated logistic systems which provide effective co-operation of enterprises during realization of processes of the production logistical support are considered in the article. Principles, approaches and advantages of forming of the integrated logistic systems, in the field of the enterprises logistical support are investigated. It is well-proven that the enterprises logistical support, organized on principles of integrated logistic support of acceptance of administrative decisions will allow to provide an economic effect and additional competitive advantages for domestic enterprises.
Организация систем материально-технического обеспечения предприятий на основе интегрированного логистического подхода
Organization of the companies logistic support based on integrated logistics approach
Keywords: матеріально-технічне забезпечення; логістичне управління; служба матеріально-технічного забезпечення; інтегровані логістичні системи МТЗ; матеріально-технічне забезпечення; служба матеріально-технічного забезпечення; інтегровані логістичні системи МТЗ; логістичне управління; logistical support; service of logistical support; logistic management; the integrated systems of logistical support