Основи практичної діяльності у фізичній терапії та ерготерапії - Андрійчук, Ольга Ярославівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У посібнику подано головні питання ключових тем із основ практичної діяльності у фізичній терапії та ерготерапії. Змістове наповнення відповідає сучасним нормативно-правовим актам щодо діяльності фахівців у сфері реабілітації, організації реабілітаційної допомоги, особливостям роботи у складі мультидисциплінарної команди. Розглянуто питання академічної доброчесності здобувачів освіти. Рекомендовано студентам спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія освітньо-професійної програми «Фізична терапія, ерготерапія».
Keywords: фізична терапія; ерготерапія; основи практичної діяльності; 615.8(075.8)