Система прийняття управлінських рішень : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни (ОС магістр, спеціальність «Соціологія», 6 курс, 11 семестр, д.ф.н.) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Система прийняття управлінських рішень» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра напряму підготовки «Соціологія». Предметом вивчення навчальної дисципліни є методи прийняття управлінських рішень. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Загальні принципи розробки управлінських рішень. 2. Методи прийняття управлінських рішень. 3. Методи оцінки, організація та контроль управлінських рішень.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістра галузі знань 0301 «Соціально-політичні науки» спеціальності 8.03010101 «Соціологія»
Keywords: система прийняття управлінських рішень; system of management decisions