Комунікативна лінгвістика : програма вибіркової навчальної дисципліни - Макарук, Лариса Леонідівна; Makaruk, Larysa L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання навчальної дисципліни «Комунікативна лінгвістика» є ознайомлення студентів з ключовими аспектами комунікативної лінгвістики як провідного напряму сучасного мовознавства, що уможливить формування у студентів навичок та умінь, необхідних для успішного усного та писемного спілкування та проведення комплексного лінгвістичного аналізу тексту
Програма навчальної дисципліни «Комунікативна лінгвістика» підготовки бакалаврів, 03 Філологія, напряму підготовки 035 Філологія (Прикладна лінгвістика).