Політична психологія - Крижановська, Зореслава Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Цикл навчальних занять з дисципліни “Політична психологія” орієнтований на засвоєння студентами основних теоретичних підходів щодо вивчення психологічних явищ та процесів, які супроводжують політичну діяльність, оволодіння знаннями з питань політичної свідомості та самосвідомості, одержання теоретичних основ для формування розуміння про свою власну політичну свідомість, самосвідомість та ідентичність; розуміння суті психологічних явищ, які зумовлюють та супроводжують політичні процеси у суспільстві.
Keywords: психологія; політична психологія