Чому журналістам необхідна фахова вища освіта? - Косюк, Оксана Михайлівна (My University, 2019)
Кандидат філологічних наук, доцент кафедри соціальних комунікацій факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки Оксана Косюк говорить про важливість журналістської освіти, про те, що диплом журналіста може додати професійних переваг працівникові ЗМІ.
Keywords: журналістика; освіта; фах; комунікація; вища освіта; імітація