Навчальна практика з фармацевтичної ботаніки: Методичні рекомендації для самостійної роботи для студентів 2 курсу підготовки магістра спеціальності 226 – Фармація, промислова фармація - Сметаніна, Катерина Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації розроблені для самостійної роботи здобувачів освіти ІІ року навчання за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація» другого (магістерського) рівня. Є навчально-методичним виданням, що допомагає студенту самостійно опанувати різними типами робіт під час практики з фармацевтичної ботаніки, набути певного роду знань та практичних навичок з основ ідентифікації лікарської рослинної сировини та визначення рослин
Keywords: фармацевтична ботаніка; навчальна практика; 615.322(07)