Музико-риторичні прийоми як засіб інтерпретації текстів Г. Сковороди у хоровій симфонії О. Щетинського "Узнай себе" - Коменда, Ольга Іванівна; Komenda, Olha I. (Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, 2010)
Досліджуючи хорову симфонію О. Щетинського „Узнай себе”, автор прослідковує особливості музичної інтерпретації філософських текстів Г. Сковороди та робить спробу потрактування спостережених музично -риторичних фігур як музичних знаків. An author looks at the features of musical interpretation of Skovoroda’s texts and explains musical-rhetorical figures as musical signs on an example of Shchetynsky’s symphony „Know yourself”.
Musically-rhetorical receptions as mean of interpretation of G. Skovoroda’s texts in
Keywords: текст; інтерпретація; риторика; музично-риторичні фігури; text; interpretation; rhetoric; musically-rhetorical figures