Методичні рекомендації для аудиторної та самостійної роботи з перекладу - Бондар, Тетяна Георгіівна; Карпіна, Олена Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації призначені для практичних занять та самостійної роботи студентів із таких ОК, як «Теорія і практика перекладу» та «Машинний переклад». Складаються з двох розділів, присвячених різним видам перекладу. Рекомендовано студентам 1-, 2-го курсів освітньо-професійної програми «Прикладна лінгвістика. Переклад і комп’ютерна лінгвістика».
Keywords: переклад; translation; машинний переклад; machine translation; 81’255