Структурні та комунікативно-прагматичні особливості спеціальних питальних речень у сучасній англійській мові - Гедз, Світлана Федорівна; Hedz, Svitlana F. (Науковий вісник Волинського державного університету, 2005)
Стаття присвячена вивченню структурних і комунікативно-прагматичних особливостей спеціальних питальних речень та відповідей на них у різних ситуаціях спілкування. The article is dedicated to the study of the structural, communicative and pragmatic peculiarities of the special interrogative sentences and the answers to them in different situations of communication.
The Structural, Communicative and Pragmatic Peculiarities of the Special Interrogative Sentences in Modern English
Keywords: повноскладові спеціальні запитальні речення; неповноскладові спеціальні запитальні речення; діалогічна єдність; complete special interrogative sentences; incomplete special interrogative sentences; dialogical unit