Вибрані питання лінійної алгебри та аналітичної геометрії - Волошина, Тетяна Володимирівна; Voloshyna, T. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У посібнику стисло вкладено теоретичні питання з дисципліни «Алгебра і геометрія», зокрема розглянуто системи лінійних рівнянь, основні алгебраїчні структури, многочлени, елементи векторної алгебри, взаємне розміщення прямих і площин. Кожний розділ доповнено прикладами розв’язання типових задач. The theoretical questions in the discipline "Algebra and geometry" are summarizes in this book. The systems of linear equations, basic algebraic structures, polynomials, elements of vector algebra, mutual arrangement of lines and planes are considered. Each chapters are supplemented with examples solving of the typical problems.
The selected questions of Linear Algebra and Analytical Geometry
Keywords: лінійна алгебра; аналітична геометрія; Linear Algebra; Analytical Geometry