Проблеми цивільно-правового регулювання відносин щодо оплатного надання медичних послуг - Коренга, Юлія Володимирівна; Korenha, Yuliia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті проаналізовано проблемні питання у правовому врегулюванні договору щодо оплатного надання медичних послуг. Автором встановлено шляхи та засоби вирішення поставлених проблем.
Keywords: медична послуга; цивільно-правові відносини; цивільно-правовий договір; договір про надання послуг