Сучасна українська мова з практикумом - Каптур, Галина Антонівна; Kaptur, Halyna A (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Педагогічний інститут, 2014)
Тестові завдання складено відповідно до програми сучасної української літературної мови для студентів Педагогічного інституту спеціальності «Початкова освіта». Пропоноване навчально-методичне видання є інтегрованою розробкою, що поєднує тести та детально сплановану систему контролю знань, що охоплюють усі розділи курсу сучасної української мови. Tests for running check of students’ knowledge direction of training 6.010102 «Primary Education».
Modern Ukrainian language with practice
Keywords: сучасна українська мова; поточний контроль; тестові завдання; modern Ukrainian language; running check; tests