Практика на виробництві - Шаварова, Ганна Петрівна; Кевшин, Андрій Григорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації розкривають зміст та основні завдання виробничої практики, юридичні засади її організації, порядок проходження, форми звітності та критерії оцінювання. Під час підготовки матеріалів було враховано нормативні документи Волинського національного університету імені Лесі Українки, що регламентують освітній процес і проходження практики здобувачами освіти, а також освітні компоненти та програмні компетентності ОП «Прикладна фізика» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Рекомендації стануть у пригоді як керівникам практики від кафедри, так і здобувачам освіти спеціальності Е6 Прикладна фізика та наноматеріали.
Keywords: виробнича практика; прикладна фізика; організація практики,; програмні результати; звітна документація; академічна доброчесність; 378.147.88