Теорія та практика підготовки майбутніх учителів природничих спеціальностей до професійної діяльності на засадах диференціації та індивідуалізації навчання - Марушко, Лариса Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Монографія присвячена підготовці майбутніх учителів природничих спеціальностей до професійної діяльності на засадах диференціації та індивідуалізації навчання. У роботі обґрунтовано теоретичні основи підготовки майбутніх учителів природничих спеціальностей до професійної діяльності в закладах вищої освіти, проаналізовано методологічні та науково-методичні основи і розкрито інноваційні педагогічні конструкти професійної підготовки майбутніх учителів природничих спеціальностей на засадах диференціації та індивідуалізації навчання. Монографія адресована широкому загалу освітян, науковців, а також викладачам, здобувачам вищої освіти.
Keywords: теорія і методика професійної освіти; структурно-функціональна модель; майбутні вчителі природничих спеціальностей; професійна підготовка; диференціація та індивідуалізація навчання; система підготовки; 378.016:5-051